Sinterklaas komt op bezoek

Zoals ieder jaar heeft Sinterklaas ook dit jaar onze voorzitter laten weten dat hij een bezoek komt brengen aan SC Leeuwen. Aangezien de Sint een drukke tijd tegemoet gaat, heeft hij samen met de voorzitter een datum gepland voor zijn bezoek.

Sinterklaas heeft aangegeven de kinderen van de Mini-F en F-teams te bezoeken en wel op zaterdag 2 december 2017 van 11.00 tot 12.15 uur.

Het feest zal plaatsvinden na de eventuele wedstrijden van de F en de training van de Mini-F. De Sint zal er persoonlijk op toezien dat eventuele wedstrijden die te laat beginnen of te laat zijn afgelopen worden verplaatst naar een andere datum.

Graag willen wij daarom alle spelers van de Mini-F en de F-teams uitnodigen om op zaterdag 2 december dit feest samen met de Sint te vieren in onze kantine. Uiteraard mogen broertjes en / of zusjes, papa’s en mama’s of opa’s en oma’s ook meekomen.

Ben je dus speler van de Mini-F of een van de F-teams en wil je erbij zijn, geef je dan vóór 15 November op via een van je leiders. Dan zorgt de Sint dat hij voldoende snoepgoed, mandarijntjes en verassingen bij zich heeft.

Namens de Sint, het bestuur van SC Leeuwen