SC Leeuwen in de derde finaleronde van Klaas Jan Huntelaar Foundation 2014

Het is 9 maanden geleden sinds we zijn begonnen met de wederopbouw. Naast dat er nú al een nieuwe kantine staat waait er ook een nieuwe frisse wind. Het perspectief en de toekomst zijn terug voor SC Leeuwen. We zijn er trots op dat we dit met zoveel mensen hebben bereikt in zo’n korte tijd.

Met de afbouw van de nieuwe kantine hebben we een attractieve en hoogwaardige sport accommodatie voor SC Leeuwen gerealiseerd. Een multifunctioneel gebouw en een sportieve en sociale ontmoetingsplaats. We vinden dat hier een degelijke en duurzame inrichting bij hoort die recht doet aan de enorme inspanningen van iedereen de afgelopen tijd. Daarnaast zijn we meer dan alleen een voetbalclub. We hebben een verantwoordelijkheid en een functie naar de gemeenschap waar we deel van uit maken. Met deze kantine kunnen we daar nog meer invulling aan geven. Daarom is besloten de inrichting van de kantine serieus op te pakken zodat ook andere verenigingen, scholen en belanghebbenden er in de toekomst gebruik van kunnen maken.

Om dit te financieren hebben we een beroep gedaan op de Klaas-Jan Huntelaar Foundation. In competitie met andere clubs dingen we naar € 25.000,00.

In de 2e ronde hebben we hiervoor op woensdag 3 september ons plan aan de vakjury van de KJH Foundation gepresenteerd. En met succes! Men was met name onder de indruk van hoe we als club ons hebben opgericht na zo’n ramp. Als je dit kan dan doe je er als club echt toe, aldus de vader van Klaas-Jan Huntelaar.

In de 3e en laatste ronde strijden we met nog 4 andere clubs om de winst. Jullie stem is dus hard nodig, en die van een ieder uit jullie directe omgeving die sympathie voelt met SC Leeuwen.

Wacht niet en laat de KJH foundation weten dat SC Leeuwen dit móet winnen!
Stem nu: Project SC Leeuwen

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn plaatsen we die op de website van SC Leeuwen dus hou het in de gaten.

Het bestuur