Beste leden, supporters en/of ouders,

Via deze weg willen wij jullie als bestuur vriendelijk verzoeken om, wanneer dit enigszins mogelijk is, om op zaterdag en zondag met de fiets naar ons sportpark te komen.

Omdat wij als vereniging maar over een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikken en omdat spelers en supporters van uitspelende teams ook met auto’s komen, staat op de genoemde dagen niet alleen de parkeerplaats vol maar ook de rest van de straat. Dit zorgt voor een erg onveilige situatie. Zo is het voor hulpdiensten (denk aan de noodzaak van een ambulance vanwege een ernstige blessure) haast onmogelijk om ons complex te bereiken. Ook zorgt de wirwar aan geparkeerde auto’s ervoor dat er geen overzicht is en dit is uiteraard gevaarlijk voor arriverende en vertrekkende bezoekers van ons complex en voor fietsende jeugdleden die over het hoofd worden gezien. Het spreekt bovendien voor zich dat het ook voor de andere bewoners aan de Loyveldweg heel erg vervelend is dat ze op zaterdag en zondag niet of nauwelijks met hun auto van hun eigen erf kunnen komen.

Hopelijk kunnen jullie zoveel mogelijk tegemoet komen aan dit verzoek zodat de Loyveldweg op zaterdag en zondag een stuk veiliger en toegankelijker wordt!

Rekenende op jullie begrip.

Bestuur SC Leeuwen