28/09/2013
Uitslag: 1 - 3

Wedstrijdverslag

Elvis is still allive

Na de overwinning op Swalmen was nu Roosteren de tegenstander Ondanks vele afmeldingen en enkele late aanmeldingen hadden we toch weer 14 spelers bijelkaar. Appie zou ook komen (daar was in eerste instantie de tactiek op aangepast) Maar Appie was verhinderd gelukkig was Helder die Elvis mee had genomen……….die de tweede helft zijn kunsten liet zien.

Na een slap begin was het Leeuwen dat het beste van het spel had met een mooie kans voor Jelle die oog in oog met de keeper miste na nog wat kansen kreeg Roosteren een corner uit deze hoekschop kwam de bal voor de voeten van de opgekomen laatste man die verwoestend uithaalde maar Leon keerde uiterst knap

Echter uit twee uitvallen was het Roosteren dat op 0-2 kwam

Na werderom wat kansen van Leeuwen via Harrie was het dezelfde Harrie die de 1-2 aantekende uit een onmogelijk hoek was het raak

Na de rust een gewijzigd Leeuwen met Elvis in de gelderen …..ja ook hij heeft the Swinging legs,Leeuwen probeerde wel maar had niet de power om door te drukken en waar de een aandringt daar valt aan de andere de ruimte en juist daar is Roosteren een geslepen ploeg in uiteeindelijk voor de statistieken viel de 1-3

Daar waar we de vorige week royaal verloren in de derde helft was t juist Leeuwen dat in de derde helft de boventoon voerde.
Zelfs de vleesschotel werd gewonnen door Joeri en meteen aangesneden Ook werd de verjaardag van Harrie (onze nieuwe topscoorder) gevierd