VV Bieslo - Sportclub Leeuwen

vs
02/11/2013
Uitslag: 1 - 2

Wedstrijdverslag

De wedstrijd die in onder de lamp werd gespeeld begon stroef aan beider zijde al snel was duidelijk dat de teams weinig voor elkaar onderdoen. Leeuwen met Bayram in de basis kwam echter steeds beter in het spel en met name de linker kant via Bram en Bayram kwam het nodige gevaar vandaan. niet verwonderlijk dat Bram zo goed uit de verf kwam aangezien hij de schoenen van Roger geleend had en deze toch menig trucje herbergt.

Toch liet Bieslo van zich horen via hun linker kant met oud Leeuwer veteraan Dennis die gekoppeld was aan Agim en hun rappe linksbuiten die veel schaartjes maakte maar uiteindelijk toch strande op laatste man Joeri. En natuurlijk was er altijd nog Seyeftin die alla Bruce Grobbelaar menig balletje wonderbaarlijk uit het doel raffelde zelfs Ron was nodig om de bal van de doellijn te halen.

Uiteindelijk werd onze spits Mo gevonden die zich vaker liet terugzakken en vanuit het middenveld de ruimte opzocht; via de linkerkant werd met een prachtig buitenkantje de bal panklaar op het hoofd van Harrie gelegd en de 0-1 was een feit.

Na de rust met Helder en Chris en Robbie als verse krachten werd Bieslo ver naar achteren geduwd en snel was het weer Mo die de linkerflank opzocht en daar in de 5 meter Chris vond 0-2

Hoe langer de wedstrijd vorderde was het wachten op de 0-3 maar via een aantal kleine foutjes was het Bieslo dat uiteindelijk eerst weer op de zeer sterk keepende Seyetin kapituleerde maar uiteindelijk was de 1-2 een feit.

Na wat gestrubbel binnen het team maakten we het ons uiteindelijk wel moeilijk (heren dit was toch eigenlijk niet nodig geweest; zeker na zo’n mooie pot) gelukkig was nog maar twee minuten te spelen echter het uurwerk van de arbitrage bleek geen zwitsers uurwerk te zijn. Na meer dan vijf minuten floot hij uiteindelijk af en weer een overwinning was een feit.

Na een geslaagde derde helft (Harrie was weer jarig; nog ff en hij is de oudste veteraan) werd met een glimlach Beesel verlaten…………op naar de feestavond………..jodelahitie!!!!!!!!!!!

Opstelling

Wissels