30/11/2013
Uitslag: 2 - 2

Wedstrijdverslag

Zonder Henny, hij durfde het niet aan om tegen zijn geliefde PSV te voetballen en ook zonder Bram, hij is nog niet op de hoogte van het Remunjs keteerke werd de weg naar Postert gevonden.

PSV is al jaren een sterke tegenstander we waren dus gewaarschuwd; het eerste kwartier was rommelig maar al gauw kwamen we beter in ons spel iets naar achteren leunen en wachten op een countertje van onze rappe spitsen.
Al gauw was duidelijk waarom Barcelona Robbie toch niet genomen had na 20 minuten was de pijp al helemaal leeg. Hij werd gewisseld door Dennis laatst nog gescout tegen Bieslo en goed genoeg bevonden. PSV begon aan te dringen maar via een schot vakkundig gepakt door Maurice en via een snelle omschakeling kwam de bal bij Mo die aan een mooie solo begon. Van verre werd al geroepen dat hij links is en dat hebben ze geweten 0-1 prachtig schot in de verre bovenhoek.
PSV liet het daar niet bij zitten en kwam sterk op uiteindelijk viel de 1-1. Nog voor rust kreeg Harrie de ruimte om uit te halen maar ook dit prachtige schot werd nog mooier door de PSV goalie gepakt.

Na de rust een zelfde wedstrijd beeld Leeuwen dat weliswaar wat naar achteren werd geduwd maar zeker niet de mindere was. Achim die ouderwets op dreef was lulde zijn tegenstander helemaal uit de wedstrijd. Uiteindelijk was het Joeri die al gauw met Chris gewisseld had die aan een indrukwekkende solo begon achterlijntje halen en uiteindelijk Harrie vrijstaand vinden en de 1-2 was een feit. Een overwinning lag in het verschiet maar dit PSV liet het daar niet bij zitten uiteindelijk in de laatste seconde na een corner die eerst weg gekopt werd door Raoul, maar uiteindelijk kwam deze voor voet van een PSV-er die de bal prachtig binnen krulde 2-2 direct daarna viel het eindsignaal.

De derde helft werd een regelrechte overwinning met 10 spelers werd een juichkreet gelanceerd toe de laatste van PSV zich de jas aantrok en wij nog aan de letste zaten.