Uitslag: 5 - 5

Wedstrijdverslag

Een nieuw affiche voor ons een club uit Sittard.
Vooraf waren contacten gelegd. Sanderbout was bezig om op te starten met een veteranen elftal en wilden graag tegen ons ballen. Helaas bleek de belangstelling bij ons wat achter en zo werd met slechts 10 spelers en vlagger Henk afgereist naar het zuiden. Sanderbout had 12 spelers en zo werd Joey uitgeleend aan ons zodat we 11 tegen 11 aan de bak konden.

In onze selectie waren maar 3 echte verdedigers terug te vinden Chris, Chrit en Raoul. Seyfitin was de keeper, Bram werd omgeturnd als voorstopper. Het aanvallend ingestelde middenveld met Mo, Appie en Elvis en voorin Robbie, Harrie en Joey zo werd aan de wedstrijd begonnen. Na een wat korte warming up (we waren er in het begin niet echt bij de les) begon de wedstrijd. Al snel was duidelijk dat Sanderbout een sterke aanval en een sterk middenveld had, maar de verdiging speelde op een lijn wat vaak voor ons kansen opleverde. Na een sliding van Bram werd deze teuggefloten er werd gespeeld zonder slidingen wat volgde was een vrije trap deze werd in eerste instantie gered door 17 maar de losgelaten bal was voor de spits een prooi 1-0. Waar we normaal fysiek ons mannetje staan was het wel moeielijk met zo’n scheids veel werd afgefloten wel of niet terecht. Uiteindelijk viel de 2-0 na wat geklungel op het middenveld. Gelukkig was dat het teken om allerter te zijn via pijlsnelle counters vaak ingeleid door zowel Mo als Appie maar ook via Elvis. De 1-2 viel na een handsbal na een schermutseling na een corner die uiteindelijk via Elvis werd benut. Vervolgens was het Leeuwen dat de klok sloeg maar de kansen werden niet verzilverd uiteindelijk was het Joey die de 2-2 aantekende. Na twee maal het houtwerk te hebben geraakt was het toch Sanderbout dat in de laatste minuut toesloeg via een makkelijk gegeven vrije trap op randje 16 3-2 mooi ingeschoten.

Na de rust was het Leeuwen dat het spel naar zich toe trok Harrie werd al gelegenheid links half misbruikt en snel was het Elvis die via een prima pass van Raoul de 3-3 aantekende. Bram die toch graag wat meters wilde maken liet zich meer gelden door vaker op te komen en via een goed opgezette aanval kwam deze vrij voor de keeper en de 3-4 was een feit. Snel daarna was het Robbie die na prima doorzetten de 3-5 aantekende. Daarna ging het allemaal te gehaast en vaak te gecompliceerd wat makkelijker uitgespeeld had kunnen worden. Sanderbout kwam daardoor weer terug in de wedstrijd en al snel volgde de 4-5 en de 5-5. Uiteindelijk had Harrie de wedstrijd kunnen beslissen na goed doorzetten van Appie zette hij Harrie vrij voor de keeper; waar hij de vorige week nog prima afronde na vrijgespeeld te zijn door Joeri was het deze keer het Hingen syndroom dat nog in zijn koppie rondspookte. Het bleef dus bij de 5-5 een mooie pot met voldoende goals.

Waar het op het veld het geluk af en toe ontbrak waren we derde helft gelukkiger via de tombola werden twee prachtige prijzen mee naar huis genomen.