Nacompetitie: SC Leeuwen 1 – Born 1 op 3 juni

Ondanks winst tegen RKVB afgelopen zondag was een week eerder al beslecht dat nacompetitie om degradatie een feit zou zijn. Met 25 punten uit 26 wedstrijden werd de 12 plek bereikt, net 2 punten verwijderd van die o zo veilige plek 11. In ieder geval nog 2 teams onder ons kunnen houden, maar toch overgeleverd aan een bittere strijd om klassebehoud.

Makkelijk gaat het niet worden met 3 wedstrijden in het verschiet die moeten leiden tot de verlossende woorden: we zijn veilig. Horde 1 is Born. In een knock-out systeem is het do-or-die. Daarnaast zijn de concurrenten om die felbegeerde ene plek: RKVB (Baexem), BEVO (Beringe), Horn, RKDFC (Merkelbeek), Roosteren en Panningen.

Komende zondag 3 juni wordt Leeuwen – Born gespeeld. Bij winst is op 10 juni Roosteren of Panningen de tegenstander. Mocht ook die partij gewonnen worden dan volgt de eindstrijd op 17 juni tegen RKVB, Horn, Merkelbeek of BEVO.

Born werd vierde in de 4e klasse C met 47 punten uit 26 wedstrijden en een positief doelsaldo van +24. Makkelijk zal het dus zeker niet worden. Kom daarom kijken!