Vrijwilligers van het jaar  

Zaterdagavond 28 oktober hebben we in onze kantine de jaarlijkse feestavond gehouden voor vrijwilligers en sponsoren. Uiteraard hebben we ook weer de vrijwilligers van het jaar in het zonnetje gezet. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Harrie Beckers en André Beckers.

Harrie en Andre hebben de afgelopen jaren uitmuntend werk verricht binnen de sponsorcommissie. Voor het eerst in de geschiedenis van Sportclub Leeuwen zijn zij er in geslaagd om de afrastering rondom het hele hoofdveld te voorzien van reclameborden. De financiën die zij mede hierdoor voor onze vereniging binnen halen, zijn onmisbaar voor onze club.
Daarnaast zijn beide heren ook op andere gebieden heel actief voor onze club. Hierbij valt onder meer te denken aan de optredens van Harrie als DJ Sjerrif tijdens feesten en partijen. Altijd voorzien van de nieuwste muziek (en jingles) slaagt Harrie erin van elke gelegenheid een feestje te maken. Met andere woorden, een meer dan terechte uitverkiezing als vrijwilligers van het jaar.

Heren, nogmaals heel erg bedankt en hopelijk blijven jullie nog heel lang actief voor onze club!