Sportclub Leeuwen - VV Vlodrop

vs
22/03/2014
Uitslag: 5 - 1

Wedstrijdverslag

Nu nog even een terugblik van afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Vlodrop een toch altijd taaie tegenstander. Vooraf stond in het teken van de uitreiking van de tenues gesponserd door Deviante, wat een enthousiasme een sponsor die zelf zoveel foto’s kwam nemen. Hopenlijk zien we Patrick vaker met de camera langs de kant. Hulde voor de sponsoring en wat zien we er blits uit in de nieuwe felle tenues en de mooie trainingspakken.

Vlodrop begon agressief probeerde ons onder druk te zetten maar de verdediging stond en zoals van te voren besproken zou het Mo zijn match worden dus mocht hij de openingsgoal maken. En wat voor een……super de toon was gezet voor een mooie middag.

De ene aanval nog mooier dan de andere alleen aan de afwerking kon nog wat geschaafd worden maar als je zo oppermachtig blijft kon het deze keer er wel mee door. Met nog doelpunten van Robbie en Elvis werd de ruststand bereikt 3-0. De mooiste actie mag echter niet ontbreken en dat was de actie van Robbie die een niet te missen intikker toch Robbies handelswerk van te maken, jawel met het koppie maar dat koppie bleek net te klein mooie actie Robbie maar de volgende keer toch maar met het binnekantje.

De tweede helft was een kopie van de eerste een oppermachtig Leeuwen tegen een teleurstellend Vlodrop dat geen vuist kon maken dat ze toch scoorde was een klein presentje van scheids Jan….mot kinne. Daarvoor had Mo al de 4-0 gemaakt en uiteindelijk was het Robbie die het slotakkoord zette door de 5-1 er in te prikken.

Om er ff een speler er tussen uit te pikken oke twee, dat waren Bram en Maurice de een kilometer vreter en de ander de verbindingsspeler tussen achterhoede en aanval.
Wat zijn we toch gegroeid de laatste tijd ongeacht wie er is; de bereidheid voor elkaar te werken dat zit er echt wel in. Hopenlijk gaan we dit ook tonen tegen toch de twee sterkste ploegen Linne en Maasgouw….maar ik heb er vertrouwen in.

In de derde helft beloofde Vlodrop ons de volgende keer toch wat meer weerstand, dus staat er ons wat te wachten in Vlodrop.

Van onze plaatselijke veslaggever Raoul Latta

Opstelling

Wissels