SVH'39 - Sportclub Leeuwen

vs
12/10/2013
Uitslag: 0 - 1

Wedstrijdverslag

Spreuk van de week was van Roger :”sommige spelers groeien in de wedstrijd maar veteranen groeien in hun shirt” ja daar kun je wat mee als veteraan; jarenlang bezig om een veteranen uiterlijk te krijgen en dan dit……maar goed de toon was weer gezet

Na een goede warming up werd de opstelling gemaakt met weer wat verrassingen zowel Jelle als Agim werden op de backplaats geposteerd wat uiteindelijk een meesterzet bleek. Zo heeft Jelle al de naam manusje van alles. Maar wat willen we met zoveel aanvallend ingestelde spelers in het team.

De wedstrijd begon rommelig; het was zoeken maar al gauw kreeg Leeuwen de overhand wat resulteerde in wat kleine kansen voor Harrie en Henny.

Op het middenveld met Mo, Appie en Maurice werd goed gecombineerd maar het gevaar van een uitval bleef.

Uiteindelijk was het Mo die een exceleerende Elvis de diepte in stuurde na een afgeslagen corner. Nadat Elvis zijn man op de achterlijn uitspeelde zag hij Raoul op de 5 meter vrij zag staan deze probeerde de bal langs tegenstander, keeper en paal te krullen maar uiteindelijk raakt hij vol de handen van de tegenstander …….penalty. Henny was er als de kippen bij om zijn saldo op te krikken. 1-0 Echter bij een buitenspel kans verzuimde hij de 2-0 aan te tekenen na een prachtige steekbal van Harrie.
Na nog enkele kansen werd de rust bereikt

Na de rust kwam SVH beter in het spel maar de verdediging kwam nauwelijks in gevaar maar de uitbraken leverden ook niet het gewenste resultaat op echter na een flitse aanval van SVH was bijna de 1-1 een feit gelukkig was 17 allert en keek de bal over.
De mooiste actie van de dag kwam op naam van Elvis die met een verwoestend schot uithaalde iedereen genoot al….. maar de uitblinkende doelman stompte de bal uit zijn doel.
SVH drong nog aan maar echt gevaarlijk werd het niet

Alweer een overwinning te pakken…….maar de grootste overwinning werd in de derde helft gepakt met een bijna volledig elftal werd de zege uitbundig gevierd. Ook Elvis was aanwezig maar hij is alleen maar “liters” gewend ……dus menig sterk verhaal kwam naar boven

Al met al een geslaagd voetbalweekend en dus op naar de volgende tegenstander
Normaliter ligt St O Berg ons goed maar uit betrouwbare bron zouden zij enkele versterkingen hebben dus we zijn al gewaarschuwd

Opstelling

Wissels