Sportclub Leeuwen - V.V. St. Odilienberg

vs
19/10/2013
Uitslag: 3 - 2

Wedstrijdverslag

Afgelopen zaterdag was St. O’Berg de tegenstander eentje die ons goed ligt vanuit de resultaten vanuit t verleden. Maar ook St. O’Berg is danig veranderd t.o.v. vorig jaar maar dat geldt ook voor ons ondertussen.

Met een goed gevulde bank (4 spelers) werd er begonnen met een nieuwe achterste lijn daar waar Rolo al jaren een vertrouwd gezicht is en Chris zich ontpopt als de vaste laatste man en zelfs Achim praat al wekelijks zijn tegenstander uit het spel verscheen deze keer 17 op de linksback plaats op.

Het spel was goed verzorgd dat via Leon begon en snel werd gezocht naar Ralph die centraal het spel verdeelde. Ook Elvis liet zich vaker terugzakken om het spel te verdelen waardoor er ruimte kwam voor Harrie en Robbie. Na een mooie individuele actie van Ralph die nog werd afgestopt door de keeper was het uiteindelijk Ralph later weer die een schot op doel schoot en werd ingetikt door Harrie deze werd echter buitenspel gevlagd.

Uiteindelijk was het SaĆ­d die van zich liet horen en zich door het cetrum penitreerde en via een 1-2 met Harrie werd de 1-0 aangetekend. Niks leek aan het handje er werd lekker getikt kwam toch enige nonchalance naar boven zo speelde Robbie die bal in de voeten van een tegenstander en deze had gezien dat Leon iets te ver voor zijn doel stond en via een prachtige boogbal wase 1-1 een feit.

Chrit deed in de rust 4 wissels toepassen had alleen niets tegen de spelers gezegd dat ze eruit stonden. Gelukkig werd dit gauw rechtgezet. Het begin was rommelig temeer St. O’Berg het middenveld verterkt had en Ralph te vaak aanvallend stond opgesteld wat uiteindelijk resulteerde in heel wat kansen voor beide doelen.
Uitendelijk was het Leon die via een lange bal Mo bereikte en deze Robbie alleen voor de keeper zette (appeltje eitje) 2-1. Na deze goal was het spel weer voor Leeuwen wat weer resulteerde in de 3-1 een doelpunt van Elvis die zijn weer beloond zag met een goaltje. St. O’Berg gooide nog ff alles op alles maar Leeuwen leek niet te buigen totdat er met een hoge bal voor de pot St. O’berg net iets allerter waren dan Leeuwen.

Uiteindelijk een meer dan verdiende overwinning

Opstelling

Wissels