Sportclub Leeuwen - Slekker Boys

vs
26/10/2013
Uitslag: 8 - 1

Wedstrijdverslag

Met een selectie van 15 spelers werd aan de warming up begonnen en met interim coach Raoul aan het roer werd de opstelling bekend gemaakt. Het was uiteraard geen verrassing dat ik zelf in de basis stond en Jelle werd maar weer eens op een nieuwe positie uitgeprobeerd nml voorstopper. Verder geen verrassingen maar uiteraard wel zeer aanvallend ingesteld. Ook Bram was weer te verwelkomen na een slepende blessure.

Binnen de 5 minuten had de wedstrijd al beslist moeten zijn met wel zeker drie 100% kansen. Gelukkig viel de 1-0 al snel daarna en zou het wachten zijn op meerdere goals maar die bleven uit; het spel werd daarbij ook een stuk nonchalanter waardoor Ron opzichtelijk de fout in ging met een slappe inspeelbal waardoor ook de Slek wel raad mee wist binnen no time stonden ze 1 op 1 tegenover Maurice die zich gewonnen moest geven 1-1. Gelukkig werd de draad weer opgepakt en was in ieder geval het spel weer om aan te zien. En Jelle bewees zich door telkens weer prima door te schuiven al waren zijn schoten afzwaaiers. Vlak voor rust werd nog de 2 en 3-1 gescoord.

In de rust werd Mo tactisch bijgepraat om het spel sneller te verdelen en werden Elvis, Joery, Chris en Bayram binnen het veld gebracht. Bayram?? Ja, voorlopig onze laatse aanwinst een speler die zich nadrukkelijk liet zien door enkele keren de achterlijn te halen. Helaas nog geen goal voor hem maar zowel Robbie als Henny hadden de teller op 3 staan.

Wat er die tweede helft gebeurde was teveel om over te schrijven echter een paar hoogte punten wil ik wel benoemen.

– Elvis begint ondertussen wel erg duur te worden alweer gescoord tevens de nieuwe numero 10;
– Prachtige lob of was het een stift van Mo;
– Prachtige redding van de keeper van de Slek na een prachtige volley van Henny;
– Twee publieks wissels voor zowel Robbie als Mo;

Uitendelijk stond na afloop de teller op 8-1 en dit had nog veel hoger moeten zijn.

De derde helft werd door een prima presterend Slekker Boys gewonnen de schade van de eerste en tweede helft werd goed weggespoeld.
Ook dat doe je samen winnen, verliezen; maar ook gezellig navertellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Opstelling

Wissels