vs
23/11/2013
Uitslag: 3 - 2

Wedstrijdverslag

De afgelopen week was Offenbeck United de tegenstander; een taaie ploeg maar dat was bekend.

Vooraf zouden we zowel Seyfiftin en Maurice beide een helft keepen maar 17 stond geheel vrijwillig de plaats aan Maurice af waarvoor hulde. Wat natuurlijk wel enige druk bij Maurice teweeg bracht.

Na een wat wijfelend begin kregen we toch grip op de wedstrijd wat zich uitte in wat kansen en zo werden we langzaam in slaap gesukkeld en was het Offenbeck dat toesloeg eerst werd deze nog verijdeld door een overtreding maar de daar opvolgende vrije trap was voor Maurice te machtig 0-1

Wat daarop volgde had niet gehoeven veel gemekker en geknoter zonder dat we echt in de problemen kwamen.
Uiteindelijk was het weer Jelle die startte als linksback maar als snel door Joeri naar het middenveld werd gedirigeerd die verwoestend uithaalde en zijn dwarrelschot vloog erin 1-1 De balans kwam er wat beter in en met nog wat kansen werd de rust gefloten door onze eigen Chrit.

Na de rust Agim kwam voor Raoul en Rolo kwam voor Marc begon Leeuwen overtuigend Mo die aan de rechter kant niet uit de voeten kwam was verhuist naar de linker kant het veldspel was goed te noemen maar de bal ging er maar niet in.
Uiteindelijk was het weer Offenbeck dat via een identieke vrije trap (en weer houdbaar) op 1-2 kwam.

Maar wat daarna gebeurde liet zien dat we als team toch aardig gegroeid zijn; gewoon doorgaan waar we mee bezig waren …goed voetballen met Henny als aanspeelpunt en Harrie en Bayram als dreigende flank spelers Maurice als spelverdeler en Mo en Chris als ijzervreters. en een Agim die zich zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje stond Uiteindelijk viel de 2-2 Henny die de achterlijn haalde en gaf voor en Bayram was er als de kippen bij, achter het standbeen wat een beauty.

Niet veel later was het Chris die met een verwoestend schot de bal hoog in het doel schoot 3-2
Het werd nog ff spannend want Offenbeck gooide er nog een laatste offensief eruit maar met een zeer gretige Rolo die er nog slidings en schouder duwtjes eruit gooide werd de overwinning binnen gesleept. Chapeau.